Islamic Widget

Latest Update

03 January 2012

2011 in memory!!!

Assalamualaikum....

Berlalu la sudah tahun 2011 yang penuh dengan pelbagai kisah suka dan duka dalam hidupku.. Alhamdulillah, saat ini aku masih bisa bernafas. Syukur Alhamdulillah Ya Allah...=)

Memulakan kehidupan di tahun 2011 dengan kesibukan ku bergelar Mahasiswa di tahun akhir. Hee... Rasanya pengalaman menjadi mahasiswa di tahun akhir ni akan menjadi salah satu pengalaman yang tidak akan dilupakan... walaupun pahit untuk diteruskan tapi sangat indah untuk dikenang... hehe.. seriously semasa belajar di universiti lah yang banyak mengajar aku erti study hard... hahaha.. paling hebat tak tidur 24 jam... aduh!!!! Penat tu memang belakang kira la.. belum lagi dengan ke tensionan aku dengan perkara-perkara sampingan... 

Di pertengahan Mei 2011 syukur Alhamdulillah aku berjaya menghabiskan Ijazah Sarjana Muda aku.. walaupun tidak Excellent sangat tapi syukurlah... Mengakhiri hari-hari terakhirku sebagai seorang pelajar dengan Farewell Dinner BENT... Heee gonna miss this memory... Love! Ngod3 Especially...

Berakhirnya hidup aku sebagai seorang pelajar dan bermulalah hidup sebagai seorang penganggur terhormat... Saat ini konflik dalaman masih menguasai diri... Terus berada di bidang yang aku pilih sebelum ini atau beralih ke bidang yang tersangat aku suka, my heart my soul tetapi harus memulakan segalanya dari mula... Wallahualam... Kita sambung cerita ini di tahun 2012( Dragon Year... I have to act like dragon to my heart and Future!!!)

Selain daripada itu, kawan aku Achie gak telah melangsungkan majlis pertunangan.. Aku doakan semoga jodoh mereka kuat sehingga Akhir Hayat.


Kelurga ku
Raya tahun ni jugak seperti biasa.. The best thing adalah bila kami sekeluarga dapat berkumpul... Hee Bukan lah keluarga besar tapi best bila dapat berkumpul sama=)

“Ya Allah, Aku memohon kepadaMu agar memberikan nikmat kesihatan, iman dan islam kepada seluruh ahli keluargaku agar Kami sentiasa berpegang kepada TaliMu Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim...” Amin Ya rAbbal ‘Alamin.

Family aku belah mama
Raya melabuhkan tirai... Hari yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba... Hari itu adalah Hari Konvokesyen Aku!!!!... Alhamdulillah... dengan nikmat kesihatan yang telah diberikan, syukur.. Bapa aku dapat juga menghadirkan diri di Majlis Konvokesyen aku.. Terima Kasih Bapa.. Terima Kasih Mama... I Love both of them!.. Tidak lupa juga buat Kak Miza sekeluarga...=) Tq so much Kak Miza... Jasamu Dikenang...=) Serious best!! Dapat jumpa my Ngod2...=) Heeee Love them jugak=) All of my Ngod2 looks more gorgeous bebeh!!!

With my Parents

My Ngod3 + Kak Lin (tiada dalam gambar..BEll)

A months after... Aku kembali ke bumi semenanjung sekali lagi untuk meraikan majlis perkahwinan sahabatku Sheril Amilia dengan suaminya Aizuddin=).. Heee Serious happy tengok diowang kawen.. Awesome bebeh! Both of them damn gorgeous bebeh!!!=)  Wish both of u happily ever after..Eternally....


Gamba pengantin xdo.. ni dayang2 die aje=)

The moment they sent me to the LCCT.. urffff... Sedihnyaa... This song keep playing in my head...
I’m leaving on the jet plane.
I dont know when I’ll be back again.
Oh Babe! I have to go!!!
Hope we will unite again.. One Fine Day!...
I’ll miss u My Ngod3...
I am praying for all your happiness my friends either ngod2 or my GSNB...

        Fuhh!!!! It’s been a tough time for me through the past year... I’m Wishing for a better life for another year...

GOOD BYE 2011!!! 
WELCOME HOME 2012!!!



No comments: