Islamic Widget

Latest Update

10 October 2010

9/10/2010~Kenyataan Yang Sukar untuk diterima

Salam uollz..

dah lama x update blog ni...
urmmm...

entah kenapa hari ni terdetik di hati ini untuk update blog...

Tanggal  9/10/2010
Sukar untuk aku terima kenyataan sahabatku
Mohd. Shyril Ashaary Amat telah meninggal dunia
selepas subuh tadi



Mohd. Shyril Ashaary Bin Amat

Kenangan bersama arwah terlalu indah untuk diingati...
dia adalah seorang sahabat yang baik, x pernah buat orang sakit hati...
being wif him will make u always smile, laughing n enjoy...
walaupun aku sekelas dengan dia hanya 3 tahun..
tapi ikatan persahabatan yang utuh x pernah membuatkan kami terpisah...
walaupun masing2 sibuk dengan hal masing2...

Setelah kepergiannya pagi semalam...
baru aku perasan akan perubahan arwah masa beraya kat rumah aku haritu...
dia banyak membicarakan hal yang serius, masa depan, cita2 dia...
tapi sayang, arwah pergi begitu awal sebelum dia sempat merealisasikan impiannya...

Satu benda jak yang aku agak terkilan...
Coz... 3 hari selepas dia dtg beraya rumah aku, dia dah janji nak kuar sama on friday...
walhal masa tu dia agak sibuk dengan kerja dia...kesian jugak..dia sanggup nk jumpa@belanja ak haritu....
tapi aku x dapat pergi... coz tym tu aku x sihat...

Ya Allah... kalau lah aku tahu itu adalah kali terakhir aku jumpa dia, aku akan gagahkan diri ini untuk jumpa dengan dia... minta halalkan makan minum aku, maafkan segala kekasaran atau kelancangan mulutku selama ini...
Thank You Allah kerana memberikan ruang masa untuk arwah menziarahi aku masa raya lepas...

Hanya yang kuharapkan agar keluarga arwah dan sahabatku sherrie kellin @ kekasih arwah..
dapat menerima kepergiannya dengan redha...
Memang bukan ini yang kita mahukan...
Tapi Allah lebih menyayanginya...
Semoga Roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang yang beriman...

Sahabatku, Mohd Shyril Ashaary Bin Amat...
Semoga aman engkau di sana...
Aku akan sentiasa mendoakan untukmu sahabat...
I will always missing u!!!!

AL-FATIHAH
 
With Love;

No comments: