Islamic Widget

Latest Update

15 July 2010

Sekembalinya Aku Ke Melaka Bumi Bersejarah

Saaalaaammm.......

Heylo ol...
Yo!! I've juz came back here (Malacca) on 4th July at 6.40PM...
(after 12 hours havin my journey!) LOL!

Heee... Sekembalinya aku di Bumi Melaka ni...
1st impression aku...
Aku assume Melaka da banyak kereta, banyak bangunan2, dan cantik jugakla seperti biasa...

Yawn... Aku hampir sesat pg ruma sewa aku sendiri... SOT!!!
Penangan cuti melampau.. heee

Bila aku sampai sini...
Aku rasa a bit boring coz kawan2 yang len belum balik lagi...
sapa suruh jua aku ni mengada balik awal... grrrr kin panass...
adalah beberapa hari aku keseorangan...

Nasib la hari rabu tu one of my fren amik aku...
N at da same time aku kena temankan dia balik MUAR since Maklong dia meninggal..
Takziah untuk my fren n her famly...

Betullah kata orang.. jauh perjalanan luas pemandangan...
Banyak benda yang aku pelajari terutama dari aspek adat dan kebiasaan masyarakat di sesuatu tempat...
Akui memang lain sikit cara dan kebiasaan bagi masyarakat di sini semasa mengurus jenazah...
And I'm grateful for having dis experience..=)

But feel uneasy plak coz x dapat sambut my sengal frenzie balik dr Ipoh...
Huhuhu... Aku da janji alih2 x jemput pla..
credit to VaVi DBP coz tolong amik si sengal yo...=)
hee.. bisingla jugak macik  tu.. heee
p/s: relax ey macik.. i'm home jugak kan=)

Next2 days.. semua geng sengal aku dah balik...
heee lengkaplah geng sengal aku..
riuh jadinya...=)
heeeee...
i'll miss dis moment fren...

Soon... we'll apart... =(

Next; I'll story bout our picnic...=) heee

With Love;



No comments: